+ inspireren

Shine + inspireren

Shine kan je inspireren om meer welzijn in je leven te ervaren: meer balans, minder energieverlies en dus meer ontspanning. En zo zelf wijs te worden ofwel zelf te leren 'weten wat goed voor je is'  en 'hiervoor te gaan staan'.

De energie die overblijft kun je gaan gebruiken om te doen waar je van houdt, of eerst te ontdekken waar je van houdt. Die ruimte geven wij om te leren, te ontdekken en te doen. We geven je ook letterlijk energie. 

Verandering geeft geluk en in onze ogen vindt dat juist niet alleen in je hoofd plaats.  

Om mensen vrijer ofwel lichter te laten worden werken wij op het niveau van; 

  inzicht

mentaal begrip van zichzelf over hun gedachtes en emoties

energie overdracht; ubuntu, deeksha, universele levensenergie of hoe je het ook noemt. 

ontspanning

stilte en ademhaling

  systemisch

familie-opstellingen

 

De vormen waarin de coaching plaatsvind is door middel van het project Levenwijsze en Upstart. Dit gebeurt in een groepsdynamiek en daarnaast indien nodig zijn er individuele sessies. 

Levenwijsze is een project voor mensen die langdurig werkloos zijn in opdracht van sociale diensten. Meedoen is op vrijwillige basis en niet vrijblijvend.

Shine plus gemeente Capelle aan den Ijssel en Zoetermeer

Voor het bedrijfsleven biedt Shine het upstart programma. Dit is een ontwikkelingstraject voor mensen die werken, voor mensen met wachtgeld, WW, WIA die etc. Het ' niet weten' en doen is hierbij de leidraad. Het ontwikkelen van sociaal ondernemerschap een mogelijkheid. Uitgebreide informatie over beide projecten is beschikbaar.

Shine plus UWV Amsterdam, Cordaan.